Hellurei! Taas on viikot kuluneet joutuun töiden parissa. Kesästä ei näy jälkeäkään, kun ulkona on kylmä ja joka yö vähän pakkasta. Illat kuluvat rattoisasti karaokea laulaessa ja netissä surffaillessa. Oikeastaan aika kuluu liiankin nopeaa, ku tekee joka päivä tunnin ylitöitä ja kulkee kävellen töissä. En minä muuten kävelisi, mutta auto sanoi työsopimuksensa irti ja lykkäs kaikki jäädyttäjän nesteet ulos. Toivottavasti se saadaan viikonlopun aikana ehjättyä :)

Isosisko tuli Kiinasta ja toi kaameen läjän tuliaisia: mp3-soittimen, pari puseroo, käsilaukun, koruja ja tietenkin Nalle puh karkkia ;) (mistähän se arvaski ostaa just puhi karkkia).  Oli kivaa nähdä sitäkin pitkästä aikaa ja käydä vähän shoppailemassa Kärkkäisellä. Mukaan lähtikin auto tuning tuttuja, kuten Nalle puh ikkuna suojat ja venttiilihatut joissa on punainen valo. Eli ei muutako bärtsäilemään, sit ku auto on taas kunnossa.

Olen muutenki ehtinyt shoppaileen kiitettävästi ja ostanut uusia vaatteita, esim. uuden takin ja ihkut pinkit lättä kengät, joissa rusetti. Kengät on niin ihanat, että kaupungillaki kuulin jonku sanovan niitä aika imeliksi ;), sellaiset kolme vuotiaan unelma kengät, siis sopii tyyliini.

Jääkiekkoa olen kans katsonut joka ilta ku sitä on tullu, harmillista, että kaikki hyvä loppuu aikanaan. Onneksi suomi sai pelata viime metreille asti ja sai pronssi mitalin.

Vaihtuispa jo pikaisesti uus kuukausi, niin pääsis vähä lomaileen, pidän nimittäin kesäkuun alussa ensimmäisen kesäloma viikkoni, pääsee vähän rentoutumaan ja istuttamaan kesäkukkasia ja suunnittelemaan juhannus ohjelmaa. Saatan mä Espooseenki eksyä hyvällä tuurilla, vaikka luultavasti vietän viikon Kalajoella mökillä. Mutta ei saa haaveilla liikaa, tai toiveet ei toteudu. Eletään tässä ja nyt! Täysillä eteenpäin!